PEASPONSOR

Baltic-Agro 

Olivia

 

Toetajad

 

Kivikuvand

 

Jõgeva linn

 

Jõgeva vald

 

MLS Ehitus

 
Rannarootsi
 

Wesico 

Jõgeva Katuseehitus

 

Ruukki

EOK

 

Moreen

 

Adidas

 

Fatpipe

 

Kuup3

Meistriliiga

Esindusmeeskond sai võõrsil väga väärtusliku võidu, kui võideti Sparta team Automaailm karistusvisetega 7-6(1-5,1-1,3-0,0-0). KV 1-0. Mängu esimene periood ei toonud midagi head. Alguses oli küll võimalik ise mängu juhtima minna aga vastased viskasid kiiresti 2 väravat. Korraks suudeti vahet vähendada, kui suurepärase söödu andis Rainer Kalde ja realiseeris Raul Kivi. Edasi domineeris Sparta ning jäädi juba kaotusseisu 1-5. Esimesele vaheajale mindi seisul 2-5. Teine kolmandik oli juba tunduvalt parem. Mängiti kaitses hästi ja loodi häid võimalusi. Kolmandik jäi viiki. Vaheajale mindi seisul 3-6. Viimasel perioodil näidati head meeskonnavaimu. Mängiti ennastsalgavalt nii kaitses kui ründes. Kolmas kolmandik võideti 3-0 ja seisul 6-6 ootas ees lisaaeg. Lisaaeg tulemust ei toonud. Karistusvisetel oli kahe võistkonna peale täpne ainult Mathias Einamann. Vastaste üritused tõrjus edukalt väravavaht Rainer Kalde. Resultatiivsed olid Rainer Kalde(0+1), Mathias Einanann(1+0), Raul Kivi(1+0), Andreas Õun(2+0), Margus Guss(1+2) ja Alex Kark(2+1). Meeskonna parimaks tunnistati väravas suurepärast mängu näidanud Rainer Kalde.
Suurepärane töö kogu meeskonnalt. Arvestades veel seda, et mängiti teist päeva järjest. Väga tublid!

Järgmine mäng
Eesti meistriliiga
Võistkond M S P
1 Sparta/Autom 16 58 36
2 TTÜ SK 16 21 29
3 SK LINK/Saku 16 20 25
4 EMÜ SK 16 -4 24
5 JSK Tähe/Olivia 16 -95 6
Resultatiivsemad
Eesti meistriliiga
1 Joel Ekroos

5 – 14 19
2 Matti Lipponen

12 – 5 17
3 Peteris Freimanis

9 – 7 16
Sünnipäevad